Sådan bestiller du batterier efter 8. marts 2017

Oprettet d.

Sådan bestiller du batterier efter 8. marts 2017

Oticon er ny batterileverandør per 8. marts 2017

Fra 8. marts 2017 er Oticon valgt som ny leverandør af batterier til høreapparater til alle høreapparatbrugere uanset høreapparat og mærke i Danmark. Batterierne betales af den region du bor i og du kan altså som borger i Danmark glæde dig over at få batterier betalt over skatten. Det gælder også batterier til  tilbehør (fx en fjernbetjening) samt slanger til BTE-apparater. Oticon er valgt af regionerne da det er dem der har givet det billigste tilbud på udleveringen. Aftalen med regionerne varer indtil 28. februar 2021. 

 

batterier.oticon.dk er det muligt for at bestille batterier. 

Bestilling af batterier og forbrugsdele

Som høreapparatbruger er det nemt, hurtigt og fuldstændig omkostningsfrit at bestille batterier og forbrugsdele på batterier.oticon.dk. Ordrer modtaget inden kl. 12.00 ekspederes samme dag, og bestillingen leveres direkte til din hjemmeadresse.

Alternativt kan du ringe på telefon 3917 7444 på hverdage mellem kl. 8.00 -16.00 eller sende en mail til batterier@oticon.dk. I mailen er det obligatorisk at oplyse navn, CPR-nummer og adresse. Endelig er det muligt at sende et bestillingskort, som kan udleveres af din høreklinik. Dette udfyldes og sendes med posten. 

Quick levering - hvis du er løbet helt tør

Her på Høreapparat-Batterier.dk tilbyder vi dig Quick levering med almindelig brev forsendelse eller pakke hvor du har dine batterier dagen efter. Dette er en ekstra service hvor du selv betaler for batterierne og leveringen, til gengæld har du dem næste hverdag efter bestilling. Vi fører originale batterier til høreapparater fra Bernafon, Oticon, Phonak, Siemens, Signia og Widex

 

Skal du bruge lydkupler eller voksfiltre til dine høreapparater kan du nemt bestille dem på Japebo Høreshop - https://japebo.dk 

 


{{amount}}