Siemens batterier - kvalitetes batterier til dine høreapparater

Siemens batterier har siden 2013 været det foretrukne valg for de danske regioner når det gjaldt batterier til høreapparater: Ved valget af leverandør i 2013 lagde man vægt på at batterierne som danskerne fik leveret var af en tilstrækkelig god kvalitet. Disse strenge krav levede Siemens batterierne op til.

 

Siemens batterier tilbyder ud over en lang levetid også en høj og stabil strømstyrke hvilket sikrer optimal forstærkning i dine høreapparater. Dette medfører en optimal lydkvalitet fri for forvrængning uanset om der er tale om digitale eller analoge høreapparater.

Signia / Siemens batterier til dine høreapparater


 

Når det er tid til at skifte batteriet, fjern da labelen og lad batteriet "ånde" i 60 sekunder inden du sætter det i høreapparatet. Når du skal skifte batteriet anbefaler vi at du gør det på en flad, ryddet plade med en blød overflade. F.eks. et køkkenbord med en dug.

Brugervenlig pakning sikrer en optimal håndtering af dine Siemens batterier

Brugervenlig indpakning

Siemens batterier har en optimal indpakning som gør at batterierne er nemme at tage ud af pakken og at håndtere på daglig basis, men samtidig giver optimal beskyttelse såvel som farvekodning.

 

  • Nem runddel: Hvert enkelt batteri kan tages separat fra den praktiske runde dispenser.
  • Komfortabel forsegling: Den særligt lange flap kan nemt tages af og gør det derfor nemt at isætte batteriet i høreapparatet
  • Kvalitetsforsegling: Kvalitetsforseglingen garanterer at alle batterier er testet og i deres originale indpakning. Flappen kan genforsegle pakningen og gør det derfor nemt at transportere batterierne.
     

Der er også miljømæssige fordele ved Siemens batterier: På grund af den intelligente to-komponent struktur, kan indpakningen bortskaffes på en hensigtsmæssig måde for miljøet.

Gode råd om Siemens batterier til høreapparater

Et friskt batteri vil sikre at dit høreapparat fortsætter med at arbejde på maximal kapacitet. Det er altid en god ide at medbringe et reserve batteri eller to, så du hurtigt kan skifte hvis batteriet er ved at løbe tør.

 

Opbevar dine batterier forseglede ind til du har behov for dem. Hvis du fjerner labelen, vil de starte med at aflade og efter omkring 4 uger vil de være løbet tør for strøm også selvom du måske endnu ikke har sat dem i dine høreapparater.

 

Opbevar dine batterier på et koldt og tørt sted væk fra børn og kæledyr. Det kan være farligt hvis et høreapparat batteri sluges. Når du aftager dit høreapparat så sørg for at holde batterilågen åben, så elektronikken i høreapparatet ikke afladerer batterierne helt, mens apparatet ikke er i brug.